loading
Carrer President Macià, 58, Palamós, 17230
DL-DV 08:00 - 17:00
Carrer President Macià, 58, Palamós, 17230
DL-DV 08:00 - 17:00
Tu preguntes. Nosaltres responem.
Preguntes Freqüents
Aquí trobaràs resposta als dubtes sobre serveis elèctrics més freqüents.
Les energies renovables (com la fotovoltaica) són fiables?
Sí. Les energies renovables són fonts d'energia netes i no s'esgoten. Aquestes es diferencien dels combustibles fòssils per la seva diversitat i potencial per ser aprofitades, però la característica principal és que no produeixen gasos ni emissions contaminants. A més, la tendència marca que el cost està disminuint, mentre que els costos dels combustibles fòssils estan creixent.
Les calderes de condensació són eficients?
Sí. Les calderes de condensació són sistemes semblants a les calderes de gas normals, però aquestes permeten recuperar parcialment o totalment la calor associada al vapor d’aigua. La viabilitat de l’aprofitament ve condicionada per la temperatura del gas natural.
Els radiadors de baix consum són eficients?
Sí. Els radiadors de baix consum proporcionen una alta eficiència energètica, son més sostenibles i els seus emissors tèrmics gasten menys energia. La seva potència calorífica és igual o fins i tot més gran que la dels tradicionals radiadors elèctrics.
Envia´ns les teves preguntes aquí
Pregunta
Tens problemes o dubtes sobre la instal·lació de casa teva? No et preocupis - estem aquí per ajudar-te. Tenim diverses solucions disponibles per a tu.